SKY fast & fixed – dinți ficși într-o zi !

Conceptul de tratament SKY fast & fixed | Nu vă faceți griji – Este nevoie doar de o singură intervenție chirurgicală pentru a avea din nou dinți ficși

tratament-dinti-ficsi-intr-o-zi

Restaurare imediată, rapidă și ușoară pentru mandibulă sau maxilar. Procedurile de: extracție, implantare și restaurare temporară se fac într-o singură operație pe parcursul unei singure zile.

Mulțumită implanturilor angulate, osul nativ devine un suport perfect biomecanic pentru restaurare. Încărcarea imediată este posibilă și datorită conectării implanturilor într-o construcție pasivă, în acest caz o punte cimentată intraoral. Execuția punții provizorii, perfect pasivă, se realizează într-un termen de circa 2 ore.

Posibilitatea de planificare exactă, anticipată, a timpului și a costurilor elimină riscul, atât pentru medic cât și pentru pacient, de a fi în posturi neplăcute generate de situațiile în care timpul, costul, sau chiar ambele ar fi fost necunoscute într-o „ecuație magică”. Cu atât mai mult, restaurarea temporară permite negocierea între pacient și medic a unui calendar al viitoarelor vizite la cabinetul stomatologic, câștigând astfel timp suficient necesar realizării unei lucrări permanente de calitate.

#SKYfastandfixed #ImplantDentar #bredent

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: