SKY – Implant System Titanium


… simplu, sigur şi eficient

SKY system Titanium

Succesul dovedit de blueSKY provine din îndeplinirea tuturor cerinţelelor unui implant dentar modern. Suprafaţa Osseo Connect obţinută prin sablare şi tratament acid la temperatură înaltă îi conferă excelente proprietăţi hidrofilice. Datorită design-ului optimizat şi al protocolului chirurgical orientat spre calitatea osului, stabilitatea primară ridicată este atinsă.

Conexiunea tub-în-tub, cu Torx®, cea mai lungă din industria de profil, permite conexiunea de încredere a implantului cu abutmentul şi evită deşurubarea sau ruperea şuruburilor, deoarece asigură o distribuţie perfectă şi uniformă a forţelor masticatorii între şurub şi abutment. O conexiune durabilă este garantată prin rotaţia reziduală scăzută datorată îmbunătăţirii preciziei realizării şi a toleranței identice în comparaţie cu conexiunea hexagonală internă şi datorită contactului în suprafaţă dintre bont şi implant.

Poziţia definită a platformei implantului, uşor de amprentat în plan vertical, permite atingerea cu uşurinţă a pasivităţii structurilor protetice, chiar şi pentru restaurările de dimensiuni mari.

Cu SKY avem toate opţiunile protetice, cu un număr limitat de componente graţie unei platforme unice de diametru 4.0 mm pentru toate implanturile. Mai mult decât atât, rezultate estetice perfecte pot fi atinse cu abutmenturi individuale fabricate în laborator sau prefabricate, din linia estetică SKY esthetic line, bonturi optimizate chirurgical şi protetic.

Există toate opţiunile pentru lucrări reţinute prin înşurubări laterale dar şi verticale (ocluzale), precum şi restaurări protetice cimentate cu posibilitatea de platform-shift.

Bazându-se pe experienţa protetică, dar şi pe o conexiune de încredere între bont şi implant, există şi posibilitatea de a opta pentru restaurări imediate cu SKY fast & fixedextracţieimplantarerestaurare temporară într-o singură zi.

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: